S.K.N.W.K. C1 – kloetinge C2(vriendsch.) 3-5

Eerste wedstrijd voor de c junioren tegen een goeie ploeg dus vol aan de bak.

Eerste kwartier een goed spelend sknwk dat terecht op voorsprong kwam door djamill na een prima pass van brendan…maar na de 1-0 ging het een poos niet goed.. afspraken voor de wedstrijd werden niet uitgevoerd en kloetinge profiteerde daar snel van, 1-2 binnen de minuut 2 goals ,voor de rust nog de 1-3 ………. na de rust wel op de goeie manier gespeeld ,kloetinge kwam moeilijker aan voetballen toe en nu was het sknwk dat binnen een paar minuten de stand gelijk trok via jeroen en joris….sknwk bleef goed gegroepeerd spelen en gef de tweede helft nauwelijks nog kansen weg,,een dubieuze strafschop hielp kloetinge toch weer aan de voorsrong en een minuut later een onoplettendheidje en het was ineens weer 3-5………..al met al een hele nuttige pot waarin duidelijk werd dat je heel de wedstrijd geconcentreerd moet spelen om tegen zulke ploegen punten te halen,maar met veel goede wil en een beetje spelen met het koppie moet het een leuke comp. worden met als doel bij de eerste zes te eindigen

geschreven door: gladdekker