nieuwdorp C1 – S.K.N.W.K. C1(beker) 1-2

vandaag naar lewedorp voor de beker wedstrijd tegen nieuwdorp/lebo..
in de eerste helft was al duidelijk dat sknwk de betere ploeg was,,,met een zeer goede instelling werd de tegenstander bestreden,,iedereen zat er fel op en eigenlijk was er maar 1 ploeg die het spel bepaalde en dat was sknwk,,al snel volgden enkele kansen voor jeroen en de sterk spelende timo maar de afwerking was niet goed verzorgt…tegen alle verhoudingen in kwam nieuwdorp op voorsprong na een vrije trap,, Erwin ging iets te laat naar de grond waardoor de bal op het kletsnatte veld onder hem doorschoot 1-0,,even was sknwk de draad kwijt door deze tegenslag en het was goed dat het even later rust was……….de tweede helft werd de draad weer opgepakt en de ene aanval na de andere volgde richting het doel van de tegenstander,,eindelijk was het dan toch raak toen jeroen van een meter of 10 raak schoot 1-1… de druk werd nog wat verder op geschroeft,,,nog geen 5 minuten later volgde de dik verdiende 1-2,,de opgekomen timo stuurde remco in de diepte die met een prachtig diagonale knal de doelman kansloos liet 1-2…de tegenstander probeerde het daarna nog wel,maar verder dan een schot op de paal kwam nieuwdorp niet,,,timo viel 5 minuten voor tijd nog uit met een kramp verschijning maar onder leiding van de eveneens sterk spelende rob,remco en pim werd niks meer wegggeven,,djamil had de 1-3 nog op zn schoen maarook die kan werd niet verzilverd……….een 1-2 overwinning maar wat belangrijker is met bij vlagen uitstekend voetbal en een zeer goeie instelling geeft dit veel vertrouwen voor de comp….

geschreven door: haardracht