S.K.N.W.K. C1 – Dauwendaele C1(B) 2-1

vandaag de bekerwedstrijd tegen het een klasse hoger spelende dauwendaele c2 ,ondanks dat beide ploegen uigeschakeld zijn werd het toch een redelijk pittig potje.. de eerste 15 minuten een goed en fel spelend sknwk, de gasten kwamen nauwelijks van hun helft af en het wachten was op een doelpunt,,die kwam er dan ook na een prima actie van timo kon jeroen van dichtbij binnen tikken
1-0. 5 minuten later kwam dauwendaele uit het niets langzij na een goed uitgespeelde aanval,,daarna was sknwk tot de rust de kluts kwijt en vergaten veel spelers hun eigen taak…..de tweede helft begon zoals de eerste begon,,sknwk weer bijna constant op de helft van de tegenstander en er kwamen ook diverse kansen,brendan schoot van dichtbij op de keeper en jeroen kreeg de grootste kans,remco legde de bal goed af op maar de veel scorende spits mistte dit keer…langzamerhand begon het weer iets minder te worden en kreeg ook dauwendaele een paar kansen maar ook die werden niet verzilverd..het moment van de wedstrijd was 5 minuten voor tijd…jeroen werd ingespeeld rond de middellijn ,zoals zo vaak deze wedstrijd hield zn lastige tegenstander hem stevig vast,jeroen heel sterk rukte zich los maar raakte daarbij zn bewaker vol in het gezicht,,spel ging door jeroen legde breed op remco die beheerst de verdiende 2-1 scoorde…woedende dauwendaele leiding maar de scheidsrechter liet volgens vele kijkers achter het doel van dauwendaele terecht de 2-1 doorgang vinden. van opzet was van de veel grotere jeroen absoluut geen sprake…..einde wedstrijd en jammer dat het zo moest eindigen in deze leuke pot……volgende week de zeer zware match tegen jvoz thuis,dan zal iedereen zeer gemotiveerd moeten zijn om hun goed partij te kunnen geven!

geschreven door: k. aal