VCK 1 – S.K.N.W.K. 1(B) 0-4

prachtig voetbalweertje voor een enerverend pot bekervoetbal,,maar dat kwam maar van 1 ploeg deze middag,,al snel was duidelijk dat VCK terug moest en hoopte op een uitval maar het eerste half uur was een demonstratie van sknwk zijde,,vck kwam er niet aan te pas en het was wachten op de eerste goal die kwam er dan ook ,er ging een fout aan vooraf van een verdediger die leon de kans gaf om alleen op de keeper af te gaan,hij behield prima het overzicht en liet christiaan de 0-1 aantekenen…paar minuten later werd wesley aangespeeld ,met de rug naar het doel draaide hij zich heel knap om zn tegenstander heen en tikte de bal langs de kansloze doelman 0-2..de 0-3 en 0-4 vielen ook snel achter elkaar,de 0-3 was een enorme uittrap van koen, een klassieke fout volgde keeper kwam uit en laatste man wil bal terug koppen maar helaas voor vck over zn eigen doelman heen zodat chris zn tweede kon binnen lopen.. de 0-4 was uit een fraaie aanval weer afgemaakt door chris,,,een uitstekende eerste helft van sknwk dat liet zien dat het met deze ploeg een mooie tijd tegemoet kan gaan…de tweede helft werd meer een formaliteit,vck kon niet en sknwk wilde niet meer en dat was voor vck maar goed ook anders had de score zeker nog hoger uit gevallen….volgende ronde sknwk-hoek?

geschreven door: b.hairday