kapelle C1 – S.K.N.W.K. C1(C) 2-1

de doordeweekse inhaal pot bij kapelle, zouden we verder kunnen borduren op het uitstekende spel van zaterdag..De voortekens waren niet best want we werden naar het bijveld gestuurd terwijl er van te voren werd gezegd dat we op het hoofdveld zouden spelen maar vooruit van die knollentuin heb je allebei last.. De eerste helft was niet best maar sknwk was duideijk de betere partij. jammer dat de eindpass dikwijls slecht was zodat we aan weinig kansen toekwamen, toch wist de jarige Martijn voor de verdiende 0-1 ruststand te zorgen.. de tweede helft in het eerste kwartier een goed spelend sknwk en het wachten was op de 0-2 maar het onheil sloeg totaal onverwacht toe, timo speelde terug op Erwin die speelde de bal precies in de voeten van de enige in de buurt zijnde kapelle speler en die schoot vanuit een moeilijke hoek raak 1-1 wat een domper. even was sknwk de kluts kwijt en prompt vloog de tweede aanval van kapelle in deze wedstrijd ook nog eens langs de verslagen Erwin 2-1. de laatste 10 a 15 minuten gooide sknwk er een schep bovenop en kreeg het ook kansen maar Martijn (lat) , Tim, jeroen kregen de bal maar niet in het doel , hoe raar kan een wedstrijd toch zijn als je veel beter bent dan je tegenstander maar alles tegen zit. Helaas bleef deze eindstand op het bord staan .. Beschamend was het optreden van de thuisclub die er voor zorgde dat de grensrechters niet met een vlag maar met wichelroede en handschoenen moesten vlaggen en de scheids geen fluit bij zich had want als je in 70 minuten 0!!!!!! vrije trappen mee krijgt terwijl dat er zeker 10 hadden moeten zijn maak je absoluut geen goeie beurt

geschreven door: t.haarzak