S.K.N.W.K. 1 – ZSC 62(C) 1-0

De laatste derby van het seizoen 2007- 2008 begint met een half uur vertraging,door de scheidsrechter. Dus nu begon het even over drie. Zsc trok de eerste minuten ten aanval. En met een vrije trap tegen de lat komt Sknwk goed weg. In de 12de minuut kreeg Sknwk ook een vrije trap maar die was van veel mindere kwaliteit en verdween over de lat. De eerste 20 minuten waren er kansen voor beide ploegen. Het meeste balverlies was voor Sknwk. De meeste vrije trappen waren voor zsc. Na een half uur werd de druk groter en er komen legio kansen voor de thuisploeg. Veel corners en vrije trappen konden echter niet verhinderen dat de rust met blanke stand aanbreekt. Christiaan van Vossen komt in de ploeg. En amper een een minuut in het veld kreeg hij door een uitstekende paas van Wilco de Valk, en vanaf een meter of tien schoot Christiaan op kniehoogte de 1-0 binnen. Na later bleek was dat een gouden wissel. Ja Christiaan stelt zich altijd voor de tegenstander moeilijk op en komt daardoor vaak in schietpositie. Tegen het einde komt Rob v d Zande nog in de ploeg. En hoe zat het met zsc62. Ze wilden niet verliezen eerder winnen. Daarom gooiden ze extra energie in de derby. Maar het was alleen fisieke kracht die er in werd gestopt. Het spel van Sknwk was veel verzorgder. En dat laatste irriteerde de tegenstander.