S.K.N.W.K. 2 – Noad 3(B) 8-1

Het tweede speelde nu met Corné van Driel, Martijn Rentier, Remco Veenboer, Leon Pollemans en Jeffrey Visser in de basis.
In de eerste helft scoorde Noad door een vededigingsfout op links bij SKNWK de 0 -1. Bijna was het vlak daarna 1 -1 , omdat de Noad keeper zich verkeek op een schot. Goed keeperswerk van Sibren voorkwam het tweede doelpunt van NOAD in deze fase. Toch wordt het voor rust nog 1 – 1 door een volley van kortbij over de keeper door Robbert Padmos.
De tweede helft was volledig voor SKNWK 2. Frank Boere en Stefan Vermeer werden ingebracht voor Kees Jan en Richard v/d Sande.SKNWK kreeg een aantal goede kansen, zoals de 100% kans van Remco Veenboer tegen de keeper of van George in de handen van de keeper.Een gevaarlijke counter wordt door Sibren bekwaam onschadelijk gemaakt. Stefan Vermeer schiet rond de 65ste minuut de 2 -1 binnen na een solo van Robbert Padmos scoort hij uit de rebound raak. De ban is dan gebroken. Twee minuten later is het na goed doorgaan van Robbert 3 -1 door Remco Veenboer. Robbert geeft een voorzet Jeffrey Visser scoort 4 -1.
Een voorzet van Corné wordt door Frank na een kopbal in de rebound binnengetikt 5 -1. De mooiste goal is de zesde van ons door Jeffrey, vanaf de rand 16 schiet hij de bal in het kruis. NOAD geeft het nu echt op, wij gaan door 7 -1 door weer Robbert Padmos en een penalty van Remco betekent de eindstand: