serooskerke 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 3-0

Na de magere vertoning van vorige week nu de zeer lastige uitwedstrijd bij seroos. het kostte enige moeite om een team samen te stellen, maar liefst zeven spelers van t derde waren bereid om mee te gaan waardoor de match van het derde helaas niet door kon gaan. De eerst 25 minuten seroos veel aan de bal maar sknwk kon nog vrij makkelijk overeind blijven , van afstand werd Sibren een paar keer gestest maar hield zn doel knap schoon..Toch werd het 1-0 na een corner die op miraculeuze wijze in het doel belandde. 3 minuten voor rust kon Wim Voorbeitel alleen op de doelman af maar die wist de inzet van Wim te keren, en prompt aan de andere kant een schuiver van 20 meter en het stond pal voor rust 2-0 … De tweede helft was eigenlijk een plichtmatige bedoening , Seroos scoorde al vrij snel 3-0 en de wedstrijd was gelopen. Complimenten aan het hele elftal dat ondanks het gemis van veel vaste krachten niet werd weggespeeld en met volle inzet heeft gestreden om toch nog wat van deze wedstrijd te maken..

geschreven door: luizebol