S.K.N.W.K. 1 – ZSC 62 1(C) 5-0

Ongeveer 140 toeschouwers hadden de moeite genomen om naar de wedstrijd SKNWK- ZSC 62 te komen kijken. De eerste vijf minuten wat heen en weer spel. Daarna komt de thuisploeg meer voor het doel van de tegenstander. Een schot van zeker 24 meter door Christiaan van Vossen hoog in de kruising in de elfde minuut betekende 1-0. Een paar minuten later kwam de zelfde speler weer in schietpositie maar de keeper tikte hem over de lat en uit de corner kwam niets. Wilco de Valk komt telkens goed door en was dan ook heer en meester ook op het middenveld. Het aangeven van Wilco was niet van de lucht af. Vrije trap door Erwin Nelisse maar naast geschoten door Sander Uil. Even later corner maar de afwerking was weer naast. Weer even later nu een prima voorzet van Emiel Kuyten maar afwerkers waren er niet bij. Sknwk heeft een duidelijk veldoverwicht maar weet dat niet te verzilveren, zodat de rust met 1-0 aanbrak. In de eerste minuut van de tweede helft kopte Emiel een bal uit de eigen verdediging en ging er gelijk achteraan, waarna hij de bal op wist te drijven tot het strafschop gebied van de tegenstander,wat op zijn weg kwam passeerde hij maar dan dan komt er een slappe voorzet waar zsc wel raad mee wist. Een lange solo ging daarmee de mist in. Direkt al meer kansen Een verkeerde terug speelbal van een back kwam in bezit van Erwin Nelisse en met een stuiterbal en een lange boogbal over de keeper belande de bal mooi in het doel. Wat een gevoel van timing om op die manier te scoren,en dan verleden week op de zelfde manier. Na de 2-0 wilde Sknwk meer en dat kwam ook. Dan kopt Martijn Neele de bal pardoes corner, zonder samenspraak met Keeper Koen er was immers geen aanvaller in de buurt. In zo een wedstrijd is paniek niet op zijn plaats. Toch ging de scherpte met overspelen wat verslappen. Leon Goedegebure in de ploeg voor Christiaan. In de 76ste minuut speelt Sander Uil zich knap vrij en uit zijn schot werd het 3-0. Martijn Rentier voor Martijn Neele Veel kansen werden weer gemist En zsc werd volledig weggespeeld vooral de laatste 20 minuten. En dan in de 80ste minuut werd het wel 4-0 door Wesley Goud op aangeven van Wilco de Valk. Wesley is het gevaarlijkst als hij de bal aan zijn rechterzijde aangespeeld krijgt. Het werd ook nog 5-0 en de maker was Wesley Goud na een vloeiende aanval ronde hij vlak voor doel af. Volgende week tegen Dauwendale zal men zuinig met de kansen om moeten gaan.En we hopen dat Martin Kiesenberg weer van de partij zal zijn, zodat het middenveld weer wordt versterkt.