FC Dauwendale – S.K.N.W.K. 1(C) 3-0

Na drie minuten een 100procent kans voor Sknwk, maar de bal werd huizenhoog over geschoten door Erwin Nelissen. En na vier minuten 1-0 dacht Dauwendale maar het was buitenspel. Trainer de Nooier zag dat de rechtsback niet goed in de wedstrijd zat en verving hem na zes minuten. In de 15de minuut toch 1-0. Verkeerd terug geschoven door Wilco de Valk, wat door een van richting veranderd schot resulteerde in een eigen doelpunt van Sytse Stins. De plannen van de Dauwendalers waren duidelijk n.l de Valk op het middenveld uischakelen. En ze slaagden daar goed in. (Als Martin Kiesenberg weer speelklaar is, is het middenveld weer volledig voor Sknwk ook tegen de top van de derde klasse.)In de 24ste minuut een actie van Wesley Goud maar de bal ging naast het doel. Het werd 2-0 in de 51ste minuut. Over de middellijn was het veldspel best goed te noemen maar tot scoren kwam Sknwk niet. Althans niet in het doel van de tegenpartij. Ze deden dat nog wel een keer in eigen doel de maker wilco de Valk die wel een zeer ongelukkige middag had. Ook bij de scheids kon hij geen goed doen. En wat Dauwendale betreft zij laten goed veldspel zien maar een doelpunt maken laten ze liever over aan de tegenpartij. Begrepen dat de training op een laag pitje staat. De hele verdediging is te langzaam op Sytse na. Jongens die de bal maar aan 1 kant van hun lichaam kunnen velen zijn veel te traag om de bal af te spelen . En als men niet durft te koppen is derde klas voor hun te hoog gegrepen. De trainer zal veel tijd moeten spenderen om de jongens individueel op een hoger niveau te krijgen. En wat is er 18 oktober te doen, niks soms. Gaat men wonden likken. Nee er moet conditie training gedaan worden zou ik denken dat het zweet er van af vliegt. En dan de 25ste oktober moet iedereen er staan tegen de Meeuwen. Na lange tijd vond sknwk in Middelburg zijn Waterlo.