S.K.N.W.K. 2 – Rillandia 2(C) 1-5

Peter(trainer van SKNWK1) floot de eerste helft,omdat de scheidsrechter te laat kwam. SKNWK2 heeft het beste van het spel maar komt door een flurtgoal na zo’n kwartier op achterstand.Sibren moet van de goal i.v.m. een duimblessure. De aanwezige Leon van de Bosch meldt zich spontaan aan(klasse Leon)om Sibren te vervangen. Nieuwerkerk blijft meer balbezit houden en het betere spel spelen maar scoort deze helft niet. De gelijkmaker valt dan toch in de tweede helft na een voorzet van links die door Jeffrey prachtig wordt ingetikt, 1 – 1. Rillandia scoort een dubieus tweede doelpunt(buitenspel)1 -2. Robert Padmos gaat enkele keren goed door maar steeds zit er wel een been tussen. Alles wordt nu op de aanval gegooid en de tegenstander profiteert zoals gewoonlijk. Eindstand: 1 -5.

geschreven door: Jan de jonge