oostkapelle 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 2-3

Na de maige vertoning in hoek vorige week nu de loodzware wedstrijd tegen het hoog geklasseerde okapelle. Al snel in de wedstrijd werd duidelijk dat sknwk uitstraalde dat het vandaag bereid was om er een echte wedstrijd van te maken, de mouwen werden opgestroopt en fel werden de duels aangegaan,,bovendien werd er ook nog eens uitstekend gevoetbald. De eerste helft was voor sknwk en kregen dan ook de beste kansen maar tegen de verhouding in kwam sknwk door een buitenspelgoal? toch weer op een 1-0 achterstand. Maar niemand liet zich hier door van de wijs brengen en terecht maakte Robbert Padmos na een weergaloze actie de zeer verdiende gelijkmaker. De tweede helft bleef sknwk goed spelen en de 1-2 van Robbert Padmos was dan ook zeker niet vreemd. Oostkapelle ging daara meer druk zetten zonder kansen te creeeren en in de counter scoorde Richard vd Sande de 1-3 , tenminste dat dacht iedereen inclusief de scheidsrechter, maar die werd door een speler van okapelle er op attent gemaakt dat het buitenspel was waarop de beste man in het wit besloot om de goal toch maar af te keuren. Prompt viel aan de andere kant na een afstandsknal de 2-2 en weer leek het allemaal zwaar tegen te gaan zitten. Maar sknwk bleef strijden en een kwartier voor tijd maakte Beef er met een fantastische goal van afstand er 2-3 van. Een hectische slotfase waarin speler van okapelle nog met rood werd weggestuurd volgde maar sknwk wilde van geen wijken meer weten en terecht werd het einde bereikt met een prachtige 2-3 overwinning.. Een prima prestatie waarin het hele team een dikke voldoende haalde en ook een dikke pluim voor vlagger wim vd wielen die de drie punten belangrijker vond dan dat hij zelf nog mee kon spelen. Hopelijk wordt deze lijn doorgetrokken volg week in de zeer belangrijke pot tegen kloetinge

geschreven door: zarloze haak