Wolphaarsdijk 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 3-4

Na de aftrap door de gastheren veroverde SKNWK al snel de bal gingen zelfs in de aanval. Wilco de Valk gaf de voorzet, maar er was nog geen afwerker. In de vierde menuut een vrije trap door Erwin Nelisse en via een verdediger verdween de bal in het doel. Het spel gaat heen en weer. !10de minuut een hard schot van Christiaan van Vossen maar de keeper pareert de bal. In de zeventiende minuut 1-1 door een dood spelmoment. Geel voor Christiaan. Maar direkt daarna een aktie van hem met een voorzet die op het nippertje gemist werd door Robbert Padmos. In de eerste helft had SKNWK zeker met een doelpunt voor moeten staan. In de tweede helft speelt de thuisclub op de counter en SKNWK maakt het spel. In de 61ste minuut speelt Christiaan zich keurig vrij in de zestien en zijn schot ging in de touwen dus 1-2. Een minuut later 2-2 een slipper van Koen de Jonge. vier minuten later begint Wesley Goud aan een run richting doel en rondt dat af met een doelpunt dus 2-3. Een knal op doel van Christiaan maar de keeper stomt de bal weg. In vrije positie schiet Wesley hoog over. SKNWK kreeg meer vat op het spel, maar dan toch weer 3-3 in de 78ste minuut. Martijn Rentier voor Martin Kiesenberg. In de 80ste minuut weer een solo van Wesley nu tot een paar meter van het doel en beheerst ronde hij af 3-4. Corner op corner voor de thuisploeg, die het nog niet opgeeft. Drie reddingen op rij in de lucht van Koen, brachten de anderen in een overwinningsroes, want het bleef 3-4 en de punten gingen mee naar the home.Daarmee was het stuivertje wisselen op de ranglijst en staan ze nu boven Wolphaarsdijk.