meeuwen 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 2-0

met 2 B junioren in de selectie vertrokken naar zoutelande. Beide jongens startten in de basis (Kevin en Timo) aangezien de selectie met de week verder uitdunt. De eerste 20 minuten van de wedstrijd een aanvallend meeuwen en sknwk kon er maar zelden uitkomen. Kort achter elkaar vielen de 1 en 2-0 waarbij vooral bij de 2-0 de goed keepende Sibren na een prachtige redding de bal toch in de rebound in het doel zag verdwijnen.Tot overmaat van ramp werd ook de coach door de zeer actieve scheidsrechter naar de tribune gestuurd waardoor sknwk alleen nog een waterzak in de dug out had zitten…De tweede helft een duidelijk veel beter spelend sknwk, meeuwen werd nu terug gedrongen en er kwamen ook kansen, de grootste voor Richard maar hij kopte de bal op de paal. Ook Oleg was met een schot nog dicht bij de aansluitingstreffer maar zoals het gehele seizoen zit het gewoon ook niet mee.. Eindstand 2-0 na een zeer acceptabele tweede helft waaruit we maar moed moeten putten en positief ook het goeie optreden van de Bjunioren Kevin en de onverzettelijke Timo.Volgende week laatste pot voor de winterstop thuis tegen titel kandidaat Serooskerke

geschreven door: mudbats