S.K.N.W.K. 1 – Veere 1(C) 1-2

Als SKNWK tegen Veere volledig zou staan had deze wedstrijd een topper kunnen zijn. maar echt veel minder was SKNWK nu ook weer niet.Maar het veldspel van de tegenstander was beter en verrassender.Maar de thuisclub was feller. Veere trapt af en niet veel later kregen ze al een corner. Dan een hoekschop voor SKNWK. Windvoordeel was voor de Nieuwerkerkers. Weer corner. Keeper Koen de Jonge is attent met uitlopen. Hij was de uiblinker van de hele wedstrijd. Anders was de uitslag voor de verliezers veel groter geweest. In de 20ste minuut 0-1. De scheidsrechter blies veel in het voordeel van Veere. Weer corner. En even later weer een en daaruit werd het 1-1 door Erwin Nelisse. Corner Veere. Corner SKNWK. Gezien de corner verhouding 5-2 in het voordeel van de thuisclub wist men aardig druk uit te oefenen.De tweede helft gaat SKNWK verder met de aftrap en een corner. Men had er echt zin in. Maar verder in die speelhelft moest men terrein prijsgeven. En daarom moest de verdediging in de 55ste minuut capituleren. En wat de voorhoede ook probeerde, in de resterende tijd kwam geen verandering meer. Eindstand 1-2. 24 Januari 2009 gaat het spectakel weer verder. En we hopen dat de geblesseerden dan ook weer een balletje kunnen trappen. Dan zijn we zes weken verder dus een paar oefenpartijtjes moet tot de mogelijkheden behoren. Maar de winter stop is ook voor vakantie.We hopen dat er later geen vakantie op genomen wordt zodat de ploeg bij elkaar blijft. Iedereen van SKNWK prettigekerstdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst.