arnemuiden 3 – S.K.N.W.K. 2(C) 2-2

Na een trainingsloze winterstop ineens weer de start van de competitie tegen het hoog geklasseerde arnemuiden. De vraag was zaterdagochtend of we daar wel heen moesten gaan met om 11 uur slechts 10 man. gelukkig speelde het derde niet en konden we met 11 spelers en 1 vlagger toch aan de wedstrijd beginnen.Een zwaar gehavend sknwk dus dat de tegenstander het spel liet maken en gokte op een counter. arnemuiden wist zich geen raad met de ruimte die ze bewust kregen. Na 20 minuten ving toon( die eerst nog de dug out had gesloopt) de bal op net buiten de zestien passeerde een tegenstander en schoot de bal hard in de korte hoek 0-1 , maar even later was het weer al 1-1 na het zoveelste ongelukkige doelpunt in dit seizoen. een van richting verandert schot stuiterde langs de kansloze sibren. 5 minuten later balverlies op het middenveld van arnemuiden maurice speelde toon aan die met een juist op tijd gegeven pass de hardwerkende richard voor de keeper zette, die bleef rustig en scoorde beheerst 1-2 dat was ook de ruststand. De tweede helft werd moeilijker en moeilijker , de meeste spelers liepen op het tandvlees en sknwk kwam bijna niet meer van eigen helft. Dankzij wat geluk en een aantal uitstekende reddingen van sibren leken de 3 zeer verrassende en belangrijke punten mee te gaan naar nieuwerkerk maar zoals het t’hele seizoen al tegenzit precies 10 seconden voor tijd een hoge bal voor het doel en prompt toch de 2-2. een enorme teleurstelling natuurlijk maar wat een geweldige inzet vandaag van alle spelers. Complimenten voor alle jongens van het derde die gestreden hebben voor elke meter en zo zie je maar dat je dan met misschien mindere middelen toch een prima resultaat kan halen. Laten we hopen dat het de aanzet is voor een prima tweede seizoenshelft waarin de punten nu wel gaan komen

geschreven door: t.spelkruld