S.K.N.W.K. 2 – Brouwershaven 1(V) 2-1

Nadat de meisjes vanmorgen gevoetbald hadden was het nu de beurt aan de senioren. Overigens mooi dat er zoveel meisjes gaan voetballen. ( de trotse ouders en de verhitte meiden zie je in het fotoboek). Terug naar de oefenwedstijd. SKNWK2 speelde met een mix van het tweede en de weer op de terugweg zijnde geblesseerden van het eerste. Zo waren Sander Uyl, Lex Folmer en Martijn Neele weer wedstrijdritme aan het opdoen.Al snel viel het eerste doelpunt. Uit een voorzetje van Jeffrey scoorde Richard v/d Sande. SKNWK was toen al de betere ploeg, maar liet Brouw terug komen. Hun linkerverdediger mocht doorlopen en soleerde door de defensie en scoorde.Ruststand: 1 -1.
Een beter Nieuwerkerk ook in de tweede helft. Brouw kon geen vuist maken. Na goede mogelijkheden die gemist werden viel rond de 75ste muinuut de beslissing. Dit keer gaf hij niet de assist maar scoorde hij zelf Jeffrey. De wedstrijd was gespeeld. De stand bleef 2 – 1.
De eerste elftal spelers kunnnen weer ingepast worden in het eerste tegen ZSC. Martijn en Sander zeker, Lex heeft nog even tijd nodig. Het tweede zal weer wat ruimer in z’n spelers komen te zitten en zeker een betere tweede competiteihelft gaan draaien.

geschreven door: Jan de Jonge