WIK F1 – S.K.N.W.K. F1(C) 3-5

Na de winstpartij van vorige week moesten we nu tegen het sterke Wik F1. Zij hadden vorige week met 9-0 van Duiveland gewonnen, dus we waren gewaarschuwd!
De eerste 10 minuten waren wij iets beter, maar er werd niet gescoord. Vrij onverwachts en vrij ongelukkig kwam Wik op voorsprong.
Vlak daarna begon Bart aan een solo vanaf eigen helft, met als resultaat de 1-1. 1 Minuut voor de rust schoot Remon uit een voorzet van Jamie hard en onhoudbaar binnen. 1-2.
Na de welbekende limonadesirooppauze (leuk woord voor galgje) scoorde Wik al vrij snel de 2-2. 2 minuten later scoorde Bart weer na een lange solo de 2-3. Wik kwam, mede door niet goed verdedigen, op 3-3.
Wat er toen gebeurde was wel leuk om te zien, nl. in plaats van het op te geven, gingen we nog harder er voor vechten om te winnen.
Daarom was het mooi om te zien dat Jamie en Bart 3-4 en 3-5 scoorden!!