S.K.N.W.K. F2 – ZSC F3(C) 7-0

De tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie moest de F2 tegen ZSC F3. De eerste wedstrijd hadden ze al gewonnen dus het was afwachten hoe het deze wedstrijd zou gaan. Na ongeveer 5 minuten scoorde Zenya de eerste goal. Direct daarna kregen Joerie en Danny goede kansen om ook een doelpunt te maken maar dat lukte net niet.
Voor de rust scoorde Zenya nog 1 keer waardoor de ruststand 2-0 was.
ZSC speelde ook een leuke partij en bood heel goed tegenstand. De 2e helft werd het al snel 3-0 en 4-0 en daarna scoorde Joerie de 5-0. Zenya heeft nog 2x gescoord waardoor we deze wedstrijd met 7-0 gewonnen hebben. Vandaag deed ook Niels van Klinken voor het eerst mee. Niels speelt normaal gesproken mee met de mini’s maar mocht vandaag een keer met de F2 meedoen en dat ging erg goed.
Volgende week zijn we een zaterdag vrij en de week daarna kunnen we kijken of we ook de 3e wedstrijd kunnen winnen.

geschreven door: Richard