Colijn F1 – S.K.N.W.K. F1(C) 1-6

Vanaf het begin waren wij de beter ploeg. Dat resulteerde al na 5 minuten in een mooi doelpunt van Daan. Vlak daarna scoorde onze aanvoerder van vandaag Remon met een goed schot. 1x was Colijn dicht bij onze coal, maar ze schoten net naast.
Voor rust scoorden Jamie en Bart hun doelpuntje, waardoor we met 4-0 voor gingen rusten.
Na de pauze ging Dennis op doel voor Wouter. Hij kon niet voorkomen dat die goeie nummer 9 van Colijn de 1-4 scoorde.
Voor de rest zijn ze niet meer bij ons doel geweest.
Wij wel bij die van hun…, Jamie scoorde uit een goeie voorzet van Quinten en Bart scoorde na een mooie solo.
Eindstand 1-6.
We hebben nu 4 wedstrijden gespeeld en allemaal gewonnen. Het lijkt het eerste wel van vorig jaar.
Hopen dat het zo blijft gaan en dan wie weet… een feestje aan het eind van het seizoen.

geschreven door: Peter