S.K.N.W.K. 1 – Dauwendaele 1(0) 1-4

Na drie minuten al 0-1 door een pure verdedigingsfout, een simpele balverlies. Ja en dan wordt het moeilijk voor de SKNWKers. Daarna is er alleen gevoetbald op het middenveld. Beide ploegen zijn na het eerste doelpunt niet in staat om doelrijke kansen af te dwingen. Dus na 45minuten kijkt de thuisploeg nog steeds tegen een 1-0 achterstand aan. Gisteren terug gekeerd van vakantie speelden twee jongens direct alweer mee dus gelijk in het diepe.Waarschijnlijk zonder training? Er werd weer veel onnozel balverlies geleden. En dan werd het 5 minuten na rust ook al 0-2.En ook de derde treffer kwam niet lang daarna tot stand. SKNWK mocht er ook eentje zetten zodat het 1-3 werd. Maar de eindstand werd bepaald op 1-4. We moeten konkluderen dat er veel ballen ingeleverd werden, ook door jongens met jarenlange ervaring. En het positie kiezen is voor de meesten een brug te ver. De bewegelijkheid is te gering. Het afgeven van de bal duurt te lang. En eenmaal in vrije positie plaatst men onzuiver en veel te hard. Maar we berusten er wel in met uitrusten en opnieuw beginnen. En het opnieuw beginnen mag dan de volgende trainer proberen.