Meeuwen 1 – S.K.N.W.K. 1(0) 1-3

Wat zal het vandaag worden.Beide ploegen denken daar zo over.En ook individueel denkt men er het zijne van, binnen of buiten de lijnen. SKNWK ging dus naar Zoutelande om te voetballen tegen de Meeuwen op sportpark D`n Hooghe Hit. In de vierde minuut kreeg SKNWK een vrije trap recht voor doel en net buiten de zestien, maar de bal ging hoog over. Tot dan toe had SKNWK het beste van het spel. Een vrije trap voor de Meeuwen werd een corner zonder gevaar. Scorings kans vier meter voor doel werd gemist door Robbert Padmos. Iedereen denkt daar zit meer in. Steeds is SKNWK in de aanval. Nu corner en counter De Meeuwen. Dan komt de tweede kans waarbij Kristian Bouman ook van dichtbij naast schiet. Het is een erg hobbelig veld. Ook daardoor stapelen de fouten zich op. Vooral om de bal onder controle te krijgen. Maar ook door onbesuisde acties,b.v door keeper Koen de Jonge om de bal in vrije positie ongecontroleerd weg te knallen. Maar ook in het veld gebeurde dat te vaak. Langs de lijn werd gedacht zo van De Meeuwen kan verslagen worden. Een op laag peil staande eerste helft waarvan SKNWK nog de beste kansen kreeg. De tweede helft speelde SKNWk met de wind in de rug. Maar de eerste kans was voor De Meeuwen. Leon Pollemans staat een aardig partijtje te backen. Toch werd het in de 48ste minuut 1-0. De Meeuwen ging op karakter spelen. Op dat moment was de voorsprong verdiend. SKNWK laat De Meeuwen haar gang gaan. Er vallen veel gaten,zodat de thuisploeg iedere keer een voorzet kon geven.En op het middenveld werd Wilco zwaar op de huid gezeten. En de voorhoede mist elke richting op doel. Een van de SKNWKers valt z`n eigen trainer aan zo van daar moet je wat van zeggen tegen de scheidsrechter. Tot de 70ste minuut had De Meeuwen het beste van het spel laten zien. En toen was het afgelopen met de voorsprong. Uit een slecht weggewerkte bal die als een vuurpeil naar boven schoot wist Kristian Bouman de dalende bal met een volly langs de keeper te knallen 1-1. Dus Kristian had twee kansen in de hele wedstrijd nodig om te scoren dat is heel knap. Sytse Stins er uit Richard v d Sande er in. Emiel Kuyten loopt zich na drie maanden warm om in de 82ste minuut in te vallen. En Erwin Kiesenberg er uit. Ook Richard Bevelander komt in het veld voor erwin Nelissen. Wilco de Valk gaat zich met de voorhoede bemoeien. En uit een voorzet op maat door Emiel kopt Wilco de 1-2 binnen. Daarvoor had Emiel z`n visitekaatje al af gegeven met z`n mooie solo spel van voor naar achter. Dat smaakt naar meer. In de 93ste minuut werd het nog erger voor De Meeuwen.Iedereen van SKNWK wilde nog meer,zowel binnen als buiten de lijnen. En warempel met een snelle aanval kwam de bal bij Wilco. Hij kon hard uithalen en maakte z`n tweede in zes minuten,waarbij hij tevens z`n stempel drukte in deze hektische wedstrijd. eind stand 1-3

geschreven door: Een Supporter