S.K.N.W.K. F2 – Bevelanders F2(C) 3-1

Ondanks de vele regen van vannacht en gisterenavond ging de wedstrijd van de F2 toch gewoon door. Het eerste veld was op sommige plekken bijna een zwembad geworden maar toch was het grotendeels goed bespeelbaar. De eerste helft regende het behoorlijk hard maar daar hadden de jongens niet veel last van schijnbaar. Er werd leuk gevoetbald en na ongeveer 10 minuten werd het 1-0 door een doelpunt van Joerie. Bevelanders speelde een stuk beter dan de eerste wedstijd van de voorjaarscompetitie, die wij met 7-0 gewonnen hadden. De ruststand was 1-1 na een mooie actie van een van de meisjes van de tegenstander. Wel moet gezegt worden dat onze verdedigers toen niet helemaal aan het opletten waren. In de 2e helft ging het steeds beter bij onze f pupillen. Er werd regelmatig goed overgespeeld en er waren diverse kansen voor onze spelers. Na goed overspelen door Tim Backx kon Zenya zijn 1e doelpunt maken waardoor we met 2-1 voor kwamen. Na kansen voor Julia en Danny maakte Zenya vervolgens ook nog de 3-1. De penaltys gingen dit keer niet zo goed. Aanstaande maandag kunnen we daar misschien nog eens op trainen.

geschreven door: richard