AZVV 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 4-1

AZCC – SKNWK uitslag 4-1 op deze mooie Zaterdagmiddag 18 April. Het vald in Axel ligt kilometers verwijderd van het dorp.Maar dat kan de toeschouwers van de thuisclub niet weerhouden om te gaan kijken bij hun favorite club. Aardig wat toeschouwers stonden langs ook mede het mooie weer. Eigenlijk zou de competitie in April moeten beginnen dat is voor iedereen die van voetballen houdt alleen maar prettiger. Na 24 minuten nog 0-0. Zie zo eerst even iets drinken.Nu gaan we weer verder met een corner voor SKNWK. En dan in de 44ste minuut is het 1-0, door geklungel met de bal. In de laatste 5 minuten voor rust zijn er veel foute en mistrappen. De bal is dan moeilijk weg te krijgen. Hoe dat komt wel dat ligt aan de onderlinge organisatie. Er zijn waarschijnlijk geen afspraken wat men in die situaties moet doen. Of men onthoud het niet en dan is de bol los. Het werd 2-0 na 9 minuten in de tweede helft. Uit een corner voor SKNWK komt niets. Uit een toegekende strafschop werd het 2-1. Wesley Goud werd gevloerd en Christiaan van Vossen velde het vonnis feilloos in de rechterhoek. Met een corner weer geen kans. Twee corners aan de andere kant ook niks. Invallers zijn R Bevelander en G van Heukelom de laatste veel te laat. Het mag toch niet zo zijn dat jongens die zich in de kijker gespeeld hebben per gratie een paar speelminuten krijgen. De uivallers waren Wesley en Kristian Bouman, de laatste was moe gestreden. Er zijn een paar kansjes in een beperkte ruimte. Een mooie redding van keeper Koen de Jonge, maar uit de rebound werd alsnog de 3-1 gescoord. Dat was na 76 minuten. Koen redde weer ten koste van een corner. En op een simpele manier werd het ook nog 4-1. Dus geen uitzicht meer op de derde periode titel. Misschien zijn sommigen daar al tevreden mee.