Bruse Boys – S.K.N.W.K. F2(C) 2-5

In plaats van zaterdagmorgen 8.30 uur moesten we vrijdagavond om 19.00 uur in Bruinisse voetballen. De thuiswedstrijd hadden we eerder dit jaar een beetje onterecht verloren. Al snel in de wedstrijd kwam Bru op 1-0 achter omdat Bru de wedstrijd sterk begon.
Kort na de 1-0 kwam er een counter waarbij de bal bij Tim Backx terecht kwam, hij nam de bal netjes mee en scoorde zijn 1e doelpunt voor de F2. Wij gingen steeds beter voetballen en na een grote kans voor Danny (schoot tegen de keeper) kwam de bal bij Zenya die met een volley scoorde. Dit gaf veel zelfvertrouwen en na een snelle vrije trap scoorde Danny de 3-1. Iedereen speelde een goede 1e helft waarbij Joerie en Julia op het middenveld er voor zorgden dat Bru nauwelijks meer bij onze goal kon komen.
Zenya scoorde voor de rust nog de 4-1.
Bru scoorde vlak na de rust de 4-2 maar daarna kregen wij weer een paar kansen om meer doelpunten te scoren. Twee keer werd er door Danny op de paal geschoten maar uiteindelijk scoorde hij toch de 5-2.
Wat deze wedstrijd opviel was het goede overspelen en de inzet van alle jongens. Volgende week staat de laatste wedstrijd op het programma. Momenteel staan we 1e maar Bru moet nog 2 wedstrijden inhalen. Met een beetje geluk kunnen we nog kampioen worden maar dan moeten we in ieder geval volgende week winnen.