Kapelle 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 4-1

De tennistrainer heeft met z`n vv Kapelle zijn gram gehaald, met een klinkende en verdiende overwinning op SKNWK. Het was al 1-0 na tien seconden. Het uitverdedigen blijft een chronisch probleem, ook in het begin al. Twee corners op rij en Christiaan schiet naast. Pracht kans voor Wilco maar hij tikt de bal net naast.Na 20 minuten heeft Robbert Padmos z`n felbegeerde goaltje, dus nu is het 1-1. Corner van Christiaan Wesley kopt over. Teveel blinde trappen ook de beste spelers maken zich daaraan schuldig. In de 39ste minuut werd het 2-0. Wesley krijgt tik op hoofd, maar alles zonder gevolgen. De eerste helft zijn de ploegen elkaar elkaar waard, ook wat de kansen betreft. De scheids is aan een bril toe. George van Heukelom voor Richard Bevelander. Na 38seconden in de tweede helft is het ook al 3-1. Sander uil houdt de bal te lang bij zich, maakt te veel meters met de bal. De positie van de tegenstander kan dan teveel hersteld worden.In de 57ste minuut werd het 4-1. Keeper Koen doet aardige dingen maar mist ook veel scherpte. Mooie vrije trap van SKNWK werd nipt over getikt door de doelman. Drie crners op rij voor SKNWK brengt geen verandering in de stand. Kapelle is vanmiddag een maatje te groot. Wilco op halve kracht is tevens een half elftal. Weer een goeie corner van Christiaan en in gekopt door Wesley, maar klemvast gepakt door de keeper. Eindstand 4-1.