S.K.N.W.K. 1 – AZVV1(C) 3-2

SKNWK-AZVV 3-2 Uitgerekend tegen een van de koplopers wist SKNWK een 2-0 achterstand om te zetten in een 3-2 overwinning. En dat gebeurde in de laatste 12 minuten. De thuisclub was in het veld vaak de mindere. De bezoekers waren alerter in het inpikken van de bal. En balbezit betekend overwicht en kans op doelpunten. En dat laatste deden de gasten. Al na een kwartier was het 0-1. Dat bleef zo tot aan de rust. En in de zelfde periode van de tweede helft werd het ook 0-2. Dus begon het donker in te zien voor de Nieuwerkerkers. Tot overmaat van ramp miste R. Padmos ook nog een penalty. Daar kan men over discusieren, maar een oudere speler moet deze voor zich opeisen, om deze te nemen. Toen brak de laatste fase aan. Een slecht genomen vrije trap op links door Sander Uil caramboleerde via een speler strak onder de lat. Dus nu 1-2. En niet veel later belande een prima asist van de onfortuinlijke Robbert Padmos voor de voeten van Wesley Goud en zijn schuiver betekende 2-2. Enkele minuten voor tijd kwam het mooiste doelpunt van de wedstrijd en weer van Wesley Goud. Hij lepelde van de rand de bal vakkundig over de uigelopen keeper. Daarmee maakte hij tevens het winnende doelpunt.Volgende week naar Colijnsplaatse Boys.We hopen niet dat dit een incident was, maar een voortgezette lijn, die langer duurt dan 12 minuten.