S.K.N.W.K. 2 – S.S.V. ’65 3(C) 2-1

Doelman Quik redt drie punten voor S.K.N.W.K. 2

In haar 2e thuiswedstrijd wist S.K.N.W.K. 2 gisteren de punten op ‘Het Springer’ te houden. Uiteindelijk wonnen ze met 2-1 van S.S.V. ’65 3, maar makkelijk was het zeker niet.

In de eerste helft liepen teveel rood/wit/blauwen (S.K.N.W.K. 2 speelde in het reservetenue) uit hun positie. Daarnaast werd het speelveld veel te groot gehouden en was er teveel dom balverlies. Hierdoor weinig noemenswaardige kansen aan beide kanten en dus een ‘van turenhoutje’ met de rust, 0-0.

In de 2e helft komt dan S.K.N.W.K. 3-speler Wim Voorbeijtel erin. Met hem komt er veel meer diepgang in het spel van het 2e. Dit resulteert al snel in een prima uitgespeeld doelpunt. Een ‘1-2′ tussen Keu en Beef zorgt ervoor dat Richard Bevelander z’n eerste treffer van de middag weet te scoren, 1-0. Als dan ook de 2-0 valt, opnieuw van de voet van Bevelander, moet je dit gewoon uitspelen, maar niets is minder waar.

S.S.V. ’65 dat bijna de gehele 2e helft met 10 man speelt (wissels waren op), kan terug komen in de wedstrijd, omdat S.K.N.W.K. dit simpel toelaat. Als dan de 3-1 niet wordt gescoord, waar toch genoeg mogelijkheden voor waren, blijft het spannend. S.S.V., dat zeker geen slechte ploeg heeft, krijgt zelfs nog een paar hele goede kansen, maar S.K.N.W.K. 4-keeper Léon Quik, die zoals het een clubman betaamt keept in S.K.N.W.K. 2 omdat er geen doelman was, houdt S.K.N.W.K. 2 in de race.

Hierdoor net als vorige week opnieuw winst voor het 2e. As. zaterdag speelt S.K.N.W.K. 2 de derby tegen ‘buurman’ Duiveland 2. Aanvang is 13:00 uur op het Oostersportpark te Oosterland.

S.K.N.W.K. 2: Léon Quik, Jurjen Vermeer, Emiel Polemans, Martijn Rentier, Robbert v/d Zande, Kees-Jan van Nieuwenhuize, Remco Veenboer (Wibo de Molenaar), Martijn Neele, Oleg Bondarenko (Arjo v/d Velde), Richard Bevelander, Maurice Pollemans (Wim Voorbeijtel).

geschreven door: Mediumvisor