S.K.N.W.K. A1 – Colijnsplaatse Boys(C) 5-1

Wedstrijd verslag S.K.N.W.K. A1 – Colijnsplaatse Boys A1
Hoe begin je zoiets?? Zo?
26 september 2009, de A’s zijn vroeg aanwezig, iedereen heeft zin in de wedstrijd en is zich aan het omkleden in een overvolle kleedkamer. Iedereen zoekt zijn weg door de tassen en kleren van de E’s. Na ongeveer 10 a 15 minuten had iedereen zich omgekleed. Maar niet zomaar omgekleed, het haar werden goed gedaan, de schoenen werden gepoetst en de laatste puntjes werden op de i gezet. We moesten namelijk op de foto en daar moet je als team goed op staan.
Na de foto begon de warming-up. Warming up was gedaan en de wedstrijd kon beginnen

De opstelling was als volgt:
Keeper: Erwin.
Verdediging: Peter laatste man, Kevin S voorstopper, Lennard linksback en Joris rechts back
Mid Mid Jeroen, Links mid Max en rechts mid Rob.
Voorhoede: Kevin D spits, Djamil links voor en Tim rechts voor. Op de bank zitten Stefan Vermeer, Martijn Backx en Steven Padmos

Rob Visser fluit en de wedstrijd kon beginnen.
De wedstrijd was begonnen, een beetje heen en weer tikken. Iedereen is nog aan het wakker worden.
De 3e minuut, Kevin D. krijgt de bal, hij loopt op de keeper af en stift hem zo over hem heen.
Het eerste doelpunt was gemaakt. Iedereen zag het wel zitten. Dit kon nog wel eens wat worden.
In de 5e minuut loopt Tim geweldig vrij.
Hij rent alsof hij achternagezeten word door heel Colijn. Hij schiet voluit, maar mist doel.
Een goeie actie van Tim dus, maar jammer dat hij bij deze actie licht geblesseerd raakte. Het spel is gewoon bezig, lange ballen, korte acties die af en toe lukken en een paar zuchten en schreeuwen over het veld. 17e minuut, Tim wil er toch uit, Stefan Vermeer, gaat er in, Stefan moest voor de wedstrijd zijn aanvoerdersband inleveren en kreeg te horen dat hij wissel stond, hij pakte dan ook gelijk de kans er weer in te gaan. Hij is gelijk actief en in de 18e minuut een actie, samen uitgevoerd met Kevin D, er komt jammer genoeg geen doelpunt uit.
Ondertussen is bijna iedereen wakker. Ondertussen aan de overkant, staat Ron te vlaggen en bellen tegelijk, hoe die man dat doet.
Ik heb zwaar respect voor hem, de telefoon tegen zijn oor en toch nog concentreren op buitenspel en uitballen. De scheidsrechter, Rob Visser, is erg streng, fluit snel en heeft dan ook alles in de smiezen. Maar dat is ook goed, de jeugd van tegenwoordig vertoont weinig discipline. En mag wel aangepakt worden.
Verder met de wedstrijd, Kevin S is erg goed bezig, hij verdedigd heel sterk en laat zien dat dit zijn positie is. Hij maakt goeie slidings, zet goed zijn voet tegen de bal en zo zie je dat hij er echt wat voor wilt doen. De 30e minuut, Joris heeft last van zijn hamstring, wat een vervelende pijn is, hij gaat er daarom ook uit. Steven Padmos gaat er voor hem in. Diezelfde minuut krijgt Stefan een hoge bal, hij kopt!!!! Maar mist. 36e Minuut, word de bal belabberd naar Erwin gespeeld, een speler komt op hem aflopen, Erwin kan hem wegschieten maar wacht tot de speler bij hem is en schiet dan vol de bal over de zijlijn, met een ‘’gedachtenballon’’ boven zijn hooft, ZOEKEN DIE BAL.
Een paar minuten na die prachtige actie van Erwin wordt er gefloten en is het rust.
2e helft, Martijn erin, Max eruit..

Martijn die laat zien waar hij thuis hoort. Hij speelt heel sterk, maakt goeie acties, en speelt heel goed samen. Hij krijgt dan ook een schietkans eerste klas, jammer dat deze wordt weggekopt, heel goed schot Martijn ;).
Er wordt lekker gespeeld, heel goed te zien in de 48e minuut waarin er veel wordt over getikt. Wat verstoord wordt, Djamil probeert dit te herstellen, maakt een sliding, maar hiermee krijgt hij zelf last van zijn knie. Hij zorgde er wel voor dat het spel zo liep dat Stefan Vermeer er nog een doelpunt van kon maken. Natuurlijk wil hij een doelpunt maken, hij ging de weddenschap met Jeroen aan, dat hij 2 doelpunten zou scoren. Dit is de 2-0.
61e minuut, perfecte vrije trap van Martijn Backx, de bal gaat richting rechter kruising, maar ketst af in de rechter bovenhoek. Tussen lat en paal. 63e minuut maakt Kevin D een goeie actie, Erwin coached fanatiek, Djamil krijgt de bal maar word grof onderuitgehaald. Een vrije trap, maar geen bijzonderheden over deze vrije trap. Ik weet niet precies welke minuut dit was, Stefan Vermeer geeft een diepe pass aan Kevin D, Kevin D schiet deze in de netten van de tegenstander 3-0. Ondertussen de 66e minuut, Kevin S. krijgt de bal in zijn macht en vliegt vanaf de 16 meterlijn in de lage linkerhoek. 4-0
Een stukje verder in de 69e minuut, krijgt Vermeer een strakke pass uit de rechter cornerhoek, achter het standbeentje, maar 1 meter naast. Heel mooi uitgedacht, jammer dat het niet slaagde.
Maar toch moet er nog een tegendoelpunt vallen , fout van wie? Niet heel erg duidelijk, wel duidelijk dat Erwin zijn territorium bewaakt, een tegenstander ging aan de lat hangen, om zijn doelpunt te vieren, Erwin is het daar niet mee eens, en rost hem van de lat af het net in. 4-1
Nog steeds een beetje getik, maar je ziet dat iedereen moe begint te worden. Toch kan Kevin D het nog opbrengen om een snelle loopactie te maken, dit kan gevaarlijk worden, hij schiet, keeper stopt, maar Kevin D schiet nog eens en scoort de 5-1. Het gefluit van Rob blijft streng en laat echt zien dat je met een scheidsrechter niet kunt spotten.. 82e minuut gaat Kevin er uit en Joris Spitholt er nog even in. Maar niet lang, want scheidsrechter Rob Visser fluit de 84e minuut af. 6 minuten te vroeg. Dit word gemeld bij de KNVB!!!!!!!!!!!!!!!!! 😛

Het is nog net geen boek, maar wel bijna helemaal volledig.
Na de wedstrijd nog even de muziek aan. En iedereen ging weer met een blij gezicht naar huis,

geschreven door: Pim Folmer