S.K.N.W.K. 2 – Col. Boys 2(C) 2-1

Onder leidng van Rob Meyer en met een van een blessure teruggekeerde Kees Jan van Nieuwenhuize werd onder een zonnetje en een stevige wind aan de 10de competitiewedstrijd begonnen. Het begin was goed, na 4 minuten was het al 1-0. Uit een door Toon v/d Berge genomen vrije trap net buiten de 16 werd door Richard v/d Sande gescoord. Daarna hadden onze voorwaartsen nog diverse kansen maar er werd niet gescoord. Verdediger Robert v/d Zande kreeg rond de 25ste minuuut zo’n niet te missen kans, hij miste. Ruststand: 1-0. De 2de helft leverde al snel een 2de doelpunt op toen Toon v/d Berge in de 16 onderuit werd gehaald. Martijn Neele voltrok ’t vonnis: 2-0.Een aangeslagen Emiel Pollemans ( grote teen) werd gewisseld voor Remco Veenboer. Weer kreeg SKNWK goede kansen de voorsprong uit te bouwen.Een moe gestreden Toon werd vervangen door Timo Verkaart.En dan valt er toch zoals zo vaak als je zelf niet scoort uit legio kansen de tegengoal.Uit een vrije trap net buiten de 16 scoorde Colijn tegen. In het verloop van de 2de helft schoof Martin Huisman, als gelegenheidsspits, de bal na een goede solo tegen de keeper. Timo schoot nog na goed doorgaan tegen de paal.
De 3 punten bleven thuis. Het 2de heeft nu 21 punten uit 10 wedstrijden en staat daarmee 2de.

geschreven door: Jan de Jonge