Spui 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 2-1

Met windkracht 8 dwars over het veld werd er afgetrapt. Na 15 minuten geen enkele ksns voor beide ploegen. Men moest echt wennen aan de harde wind. Maar na een klein halfuurtje was er een glaszuiver doelpunt voor Spui over het hoofd gezien door de arbieter.De maker ja ja was de keeper van SKNWK. Hij gaf de bal een laatste duwtje tegen de binnenkant van het zijnet. Het kwam doordat hij een simpele bal los liet. Het was de scheidsrechter ontgaan, dus had SKNWK mazzel. Maar er kwamen meer kansen voor de thuisclub. Maar Koen redt nu echt. En dan weer een zekere goal gered door Sietse van de doellijn. In blassure tijd werd het dan toch 1-0 en nog verdiend ook. Dan mag SKNWK het nog een keer proberen, Maar uit vrije positie ziet George kans de bal naast de verkeerde kant van de paal te schuiven. Het was een ware copie van enkele weken geleden tegen Kruiningen. Na rust ging Koen ver uitlopen. En dat kwam hem in de 54ste minuut duur te staan, want van rechts ging een hoge bal met een stuiter onder de lat. Nu keek men tegen een 2-0 achterstand aan. Nu was het toch de beurt voor SKNWK. En met een goed opgezette aanval kwam de bal op rechts bij George die nu geen fout maakte en loeihard de stand veranderde in 2-1. Tegen het einde van de wedstrijd kreeg George nog een dot van een kans, maar nu maalde hij over de bal heen.SKNWK kwam een kwartier voor het einde pas op gang. Maar alle pogingen liepen op niets uit. Beste man Rene Verschoor. Kristian Bouman had het moeilijk. Tegen lange verdedigers die als het ware op je lijf spelen is Kristian niet opgewassen. Olaf Bondarenko verving hem en deed dat niet slecht. Voor aanvang van een wedstrijd ziet men de jongens oefenen met afstand schoten. Welnu de eerstehelft was daar een prima gelegenheid voor. Met de wind mee hadden er toen een paar in moeten vliegen. Met andere woorden daarmee hadden ze afstand moeten nemen. Volgende week Beker-inhaal en de 28ste November thuis tegen de Meeuwen. Maar volgende week zal er toch wel een pittige oefenwedstrijd op de rol staan?