S.K.N.W.K. E1 – Bevelanders(C) 8-4

Onze jongens moesten aantreden tegen de Beveladers.Zoals altijd hadden we er veel zin.We begonnen met de wind tegen aan het duel en al snel stonden we achter.Er gebeurde nog wel wat raars ineens hadden we twee keepers,omdat Bradley de bal niet goed onder controle kreeg hadden we Thomas nog achter de hand.want hij pakte de bal wel klemvast.Daar moest de scheids toch echt een penalty voor geven.We sloten de 1e helft af met een 2-4 achterstand.De 2e helft pakte we het iets anders aan.We hadden nu de wind in de rug en dat ging ons een stuk makkelijker af.Binnen zeer korte tijd hadden we orde op zaken gesteld en kwamen snel op gelijke hoogte.We drukte onder aanvoering van Julian en Skip nog verder door en maakte zo nog wat doelpunten en sloten de wedstijd af met een 8-4 overwinning.

Doelpuntenmakers:Skip 4 Julian 3 Damian 1 maal