S.K.N.W.K. C1 – Tholense boys C1(B) 4-4

Vandaag de beker wedstrijd tegen een subtopper uit de tweede klasse,dat zou dus een zware kluif worden.. vanaf het eerste moment domineerde de thoolse ploeg de wedstrijd en ze bleken idd een goed voetballende ploeg te hebben met weinig zwakke punten. Maar er stond weer een sknwk dat niet van plan was om zich zomaar omver te laten spelen, met overgave werd voor elke meter gestreden en tholen had zichtbaar moeite met de fel spelende nieuwerkerkers , natuurlijk kregen de bezoekers enkele mogelijkheden maar ze hadden geen geluk in de afwerking of het ontbrak gewoon simpelweg aan klasse voorin. de eerste beste aanval van sknwk was er ook gelijk 1 om in te lijsten, goed doorzetten van kilian die de bal gelijk inleverd op Martijn die stuurde gelijk Remco de diepte in die op gevoel de bal ineens breed legt op de meegelopen Martijn die uitstekend afrond, klassegoal!! 1-0.. Hier had de thoolse ploeg natuurlijk niet op gerekend en weer stoomde men richting het doel van de prima keepende Martijn, maar de ballen van afstand wilden er niet in. sknwk zocht weer een keertje de aanval solo Martijn via een overtreding in de zestien gestopt,,strafschop!! en feilloos benut door de meters verslindende Martijn zelf 2-0. Net voor rust werd er slecht opgelet achterin en dat betekende 2-1 ,,rust.. Tweede helft bleven de sknwk jongens strijden maar het werd er niet makkelijker op, Kilian trok aan de noodrem binnen de zestien,, penalty voor tholen en het stond gelijk 2-2. Even later ging tholen goed door over links en de terug gelegde bal werd onhoudbaar ingeschoten 2-3 , konden de jongens met deze tegenslag omgaan was de vraag…Maar de mouwtjes werden weer opgestroopt in deze meeslepende wedstrijd en de jongens die de kar moeten trekken deden dat dan ook, Remco die zachjtes aan een ware plaag geworden was voor de thoolse ploeg soleerde dwars door de defensie en werd neergelegd , weer een strafschop die hij zelf benutte 3-3. Tholense boys moest weer aan de bak en het werd spannender en spannender. aanval na aanval op het doel van sknwk zonder dat er echte kansen volgde, maar paar minuten voor tijd dan toch de winnende treffer van tholen van afstand 3-4 of…. zouden ze nog een keer terug kunnen komen????????? JAWEL hoor waar niemand meer in geloofde gebeurde dan toch nog .. Weer was het Remco die de verdediging zn hielen liet zien , zijn schot werd uitstekend gekeerd door de doelman maar Colin was meegelopen en kreeg het voor elkaar om na drie pogingen de gelijkmaker te scoren 4-4!! daarmee werd het einde gehaald , een geweldige prestatie na een pot voetbal met enorm veel strijd van sknwk kant en daar kun je veel mee winnen zo blijkt maar weer.. jammer dat in deze sportieve wedstrijd een aantal spelers van tholen zich niet normaal konden gedragen. een tip misschien voor de vele leiders van tholen om deze jongens niet alleen in een kleedkamer te laten na afloop want dat kunnen ze blijkbaar niet..

geschreven door: t.rucker