De Noormannen – S.K.N.W.K. 1(C) 2-1

De Noormannen-SKNWK 2-1
Weer een partijtje verloren. Maar hoe? Na 30 sec al een inzet op het doel door Martijn Rentier maar hij schiet naast. Carlo v d Maas weer in de selectie maar meer ook niet. Moet eerst weer wennen.De eerste corner voor de noormannen na acht minuten,maar geen gevaar. Niet veel later een keurige redding door keeper Koen de
jonge.dan corner voor SKNWK na elf minuten. Weer valt het op dat de tegenpartij de bal breed legt, om zo de bezoekers terug te dringen. En dan werd het na 16 minuten 1-0. Wederom een achterstand door gesukkel,wat al begom op het middenveld. Vrije trap voor SKNWK levert niets op. Dan weer een Schot van Martijn Rentier maar hoog over. Twee keer trok Martijn mee met de aanval en dat is te weinig voor een jonge Fysiek sterke kerel. Een minuut of vijf moest Wilco en z`n mannen terug op eigen helft. Er kwam een gele kaart voor een Noorman terwijl je andersom zou verwachten. De eerste helft was SKNWK echt niet de mindere. De tweede helft werden de Noormannen overklast wat resulteerde in een doelpunt van Wesley Goud op aangeven Van Wilco de Valk na een vloeiende aanval. Nu dus 1-1.En dan is er van alles mogelijk.Maar ook het tegendoelpunt.En dat kwam in de 75ste minuut. En weer keek men tegen een achterstand aan.En wat zich toen ontwikkelde is een groot pluspunt voor SKNWK. Want nu gingen ze de tegenstander volkomen vast zetten. Aanval op aanval wisten de blauw-zwarten op te zetten. Corner na corner werd afgedwongen wat ook nog resulteerde in een doelpunt, maar die werd helaas afgekeurd om welke reden dan ook. Wanneer z`n offensief in het direkte begin van welke wedstrijd dan ook wordt toegepast dan gaan ze alle wedstrijden gewoon winnen en klimmen ze uit het dal. Of ze dan uit of thuis spelen maakt niet uit. Een onverdiende overwinning voor de Noormannen. Maar ook een onverdiend verlies voor SKNWK.