Duiveland E 1 – S.K.N.W.K. E1(C) 9-4

Zaterdag afgereisd naar Duiveland. We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden en dat werd het ook. Duiveland kwam fel uit de startblokken en wist snel op voorsprong te komen. We gaven het niet op en probeerden ons terug te knokken in de wedstrijd. En zowaar kwamen daar een paar grote kansen uit en gelukkig scoorden we ook nog een tegendoelpunt. Het had zomaar 3-3 in de eerste helft kunnen zijn, maar we gingen de rust in met een 3-1 achterstand. De tweede helft dachten we met de wind in de rug het iets gemakkelijker te hebben maar dat was een misvatting want Duiveland kwam iets beter uit het kleedhokje. Zij gingen vrolijk verder met scoren. We kwamen uiteindelijk toch wel wat tekort. We hebben met z’n allen hard gewerkt maar dat was helaas niet genoeg tegen dit Duiveland. We scoorden nog wel drie doelpunten in de tweede helft maar dat was niet genoeg want we verloren deze pot tenslotte met 9-4. Hopen dat het volgende week weer wat beter loopt.