S.K.N.W.K. C1 – Kwadendamme C1(C) 4-3

vandaag weer eens een verslag van de C junioren in de voorjaarscomp. de eerste 2 wedstrijden gingen verloren en aangezien ik zelf niet aanwezig was bij deze wedstrijden helaas geen verslagen daarvan. De eerste thuiswedstrijd moest het dan maar gebeuren tegen het sterke kwadendamme dat in de najaarscomp alles had gewonnen. Het lijkt er op dat sterke tegenstanders onze jongens meer motiveren dan mindere ploegen want vanaf het begin werd er fel en vooral verdedigend geconcentreerd gespeeld tegen een fysiek sterke ploeg. Kansen werden er in de eerste helft nauwelijks weggegeven en das een groot compliment voor een prima spelende achterhoede. Aanvallend was het wachten op de altijd gevaarlijke momenten van Martijn en Remco. Martijn was het dan ook die kwartier voor rust een prima actie doeltreffend afrondde 1-0. vijf minuten voor rust een prima pass van de goed spelende Justin op de vrijstaande Remco die bekeken de doelman passeerde. rust 2-0……. In de rust weinig aanmerkingen het liep prima, hopen maar dat ze dit vol konden houden. In de tweede helft verslapte het toch enigzins, er gingen te veel spelers voor de bal spelen en nu werd Kwadendamme wel gevaarlijk wat in 3 minuten resulteerde in twee tegen goals 2-2. Gelukkig werd de draad weer opgepakt en ging iedereen weer in zn positie lopen. Iedereen streed voor iedere meter en Kwadendamme kreeg het steeds moeilijker. Remco die zijn boomlange bewaker een moeilijke wedstrijd bezorgde ging wat meer vanaf links spelen en uit 1 van de vele voorzetten kon Martijn scoren nadat Kilian eerst van dichtbij nog mistte. Even later na goed werk van Kilian leek Remco de wedstrijd te beslissen ,maar even later scoorden de gasten toch weer tegen 4-3. Gelukkig werd het einde gehaald met deze stand. Over het algemeen een uitstekende wedstrijd gespeeld tegen een sterke tegenstander. Hopelijk kunnen we deze lijn doorzetten en de doelstelling om in het linker rijtje te eindigen waarmaken..

geschreven door: t.rucker