Apollo ’69 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 1-2

Draak van een wedstrijd, drie punten!

S.K.N.W.K. 2 moest gisteren aantreden tegen Apollo ’69 2. Een heuse topper in de reserve 3e klasse. Het werd uiteindelijk meer een ’tobber’. Twee zwak acterende ploegen en ook de scheidsrechter haalde zeker geen voldoende…… Dan maar het enige positieve van de wedstrijd, 3 punten voor de blauw/zwarten (voor dit duel overigens gehuld in het oranje reservetenue).

De start was nog redelijk van S.K.N.W.K. Tonny v/d Berge en Martijn Neele waren dichtbij een treffer. Aan de andere kant was de thuisploeg alleen een paar keer gevaarlijk via een corner. Dan is de 1e helft eigenlijk wel besproken. Ruststand 0-0.

Dan vanaf de aftrap is de wedstrijd gelijk ‘los’. De thuisploeg schiet de bal vanuit de aftrap rechtstreeks over de verbouwereerde doelman van S.K.N.W.K., Mike Bakker.

Dus moet ‘ut twidduh’ op zoek naar de gelijkmaker. Een vrije trap na een kwartier van Martijn Neele ter hoogte van de middenlijn komt bij Tonny v.d Berge. Via George van Heukelom komt de bal terug bij Toon, die de bal snoeihar onderkant lat binnenschiet, 1-1.

C-junior Martijn Backx komt vlak na de gelijkmaker in het veld voor George van Heukelom. Het blijkt een gouden wissel. Na een van de spaarzame goeie aanvallen van gisteren is het rechtsback Jurjen Vermeer die een prima voorzet afleverd. Deze komt op het hoofd van Martijn Backx, die prima voor zijn man opduikt. HIj kopt de bal binnen en zet S.K.N.W.K. op 1-2.

De thuisploeg gaat op zoek naar de gelijkmaker. Met wat kunst en vliegwerk en een paar prima reddingen van Mike Bakker houdt S.K.N.W.K. stand en kan het weer drie puntjes meenemen naar Nieuwerkerk.

Volgende week hopelijk hetzelfde resultaat, maar dan wel met iets beter voetbal als het kan!?

S.K.N.W.K. 2; Mike Bakker, Emiel Pollemans, Martin Kiesenberg, Jurjen Vermeer, Martijn Kik (André Kik), Lex Folmer, Martijn Neele, Martin Huisman, Tonny v/d Berge, Remco Veenboer, George van Heukelom (Martijn Backx).

geschreven door: Mediumvisor