Bevelanders 1 – S.K.N.W.K. 1(V) 3-3

In een matige wedstrijd, waarvan de thuisclub nog het beste van het spel had, eindigde het duel in een gelijk spel. Na de aftrap door Bevelanders, werd de bal gelijk al overgenomen met een aanval op links. De bal werd goed voorgeplaatst door Stefan Vermeer mmar de verdedeging van de thuisclub wist daar raad mee.In de vierde minuut vrije trap voor de bezoekers, ook nog corner maar geen doelkans. En in de 9de minuut weer twee kansen om de score te openen maar ze werden om zeep gebracht. En in de tiende minuut werd het 1-0 voor Bevelanders door fouten. Dan poging Leon Goedegebure maar hij kopt naast. In de 17de minuut werd er weer gemist door een SKNWK speler. Maar in de 20ste minuut werd het dan toch 1-1 door de alerte Stefan Vermeer. Na een half uurtje drinkpauze. Wederom speelt SKNWK niet in de breedte. Alle lange trappen gingen verloren. Nu ging Olef Bondarenko voor zich zelf maar schiet naast. Hij had nu de kans om terug te leggen net als op de training maar verzuimd dat. Robbert Padmos ging weer pingelen op het middenveld En zich onnodig afmatten.Uit een vrije trap kwam de bal ter hoogte van de stip bij Robbert terecht. En op die afstand van de keeper moet men zich wel vrij spelen. Dat deed Robbert voortreffelijk en scoorde daarmee in de rechter benedenhoek de 1-2.Maar enkele minuten later was het alweer gelijk. Ruststand 2-2. De eerste helft gaf een duidelijke voldoende te zien voor Stefan Vermeer.Met zijn voetbal en loopvermogen kan hij goed mee in de derde klas KNVB. En vier September moet er een ploeg staan die volledig mee kan. Tweede helft wisseling van spelers wat een duidelijke verzwakking betekende. Direkt een aardige aanval die werd afgebroken voor vermeend buitenspel, wat het beslist niet was. Eindelijk weer een schot van Wilco. Maar direkt daarna was het weer Wilco de Valk die nu wel het net wist te vinden. Met een penalty voor de thuisclub werd het alsnog 3-3. Enige pluspuntjes. Men scoort na achterstand,ze nemen twee keer een voorsprong. Minpuntjes: Ze willen vanuit de achterhoede te snel Wilco bereiken, Iedereen levert bij Wilco in er vanuitgaande hij weet er wel weg mee. Jullie willen te vlug. Speel de bal volgende keer eens rustig rond. En ga het sneller doen als je over de middellijn bent. Maar zelfs dan is het soms nodig om terug te leggen. Maaaaaaaar je moet wel vragen en met het spel meegaan. Dus de 21ste Aug. thuis voor de beker. Laten we dat ook maar beschouwen als voorbereiding. En ook dan zijn er weer mensen met vakantie.