S.K.N.W.K. 2 – Heinkenszand 2(B) 3-6

S.K.N.W.K. 2 verliest haar eerste bekerduel

Gisteren stond op sportpark ‘Het Springer’ de bekerwedstrijd van S.K.N.W.K. 2 tegen Heinkenszand 2 op het programma. Nadat eerst tevergeefs was gewacht op een scheidsrechter, kon een kwartier later dan gepland onder leiding van ‘scheidsrechter’ Fernando Bom de wedstrijd dan toch beginnen.

S.K.N.W.K. 2 dat slechts 4 spelers van de 2e selektie had, was aangevuld met spelers uit 3e, 4e, A1 en B1. Al met al dus niet zo’n verkeerde wedstrijd met uiteindelijk net iets teveel tegendoelpunten.

Al snel was duidelijk dat Heinkenszand de bovenliggende partij zou zijn. Met name de doorschuivende mensen van achteruit bezorgde de blauw/zwarten veel (over)werk. De gasten kwamen uiteindelijk dan ook op terecht 0-1 na een aanval over de rechterkant.

Een goede aktie van good-old Tonny v/d Berge (inmiddels 46!) zorgde voor een mooie gelijkmaker namens S.K.N.W.K. 2. Echter deze gelijke stand was van zeer korte duur. Het was een diepe bal van Heinkenszand waarbij linksback Wibo de Molenaar volledig onder de bal doorging. Voor de spits een koud kunstje om gelegenheidsdoelman Erik de Bruine te verschalken, 1-2. Helaas werd het voor de rust zelfs nog 1-3.

In de 2e helft ging S.K.N.W.K. toch op zoek naar een aansluitingstreffer. Na goed doorgaan van jeugdspeler Martijn Backx, die een prima wedstrijd speelde, kopte een Heinkenszandverdediger de bal in eigen doel, 2-3.

Toen opnieuw Tonny v/d Berge, na weer een hele goede individuele aktie, voor de 3-3 zorgde leek er heel even een stuntje in te zitten. Echter deze hoop was van zeer korte duur.

Na een aanval van de gasten ging doelman Erik de Bruine veel te ver zijn doel uit en kon de bal simpel worden binnengetikt, 3-4. Bij de Nieuwerkerkers was het kaarsje al aardig gedoofd en de gasten konden via twee prima aanvallen, waarbij ze overigens alle ruimte werd geboden, nog tweemaal scoren. Eindstand 3-6.

A.s. donderdag wacht de 2e wedstrijd in het bekertoernooi. Dan is in Kapelle het tweede elftal van de plaatselijke v.v. de tegenstander. Aanvang is 18:45 uur.

S.K.N.W.K. 2: Erik de Bruine, Jurgen van Vossen, Kevin Schiettekatte (Frank Boere), Emiel Pollemans, Wibo de Molenaar (Rob v/d Sleen), Martijn Neele, Martijn Backx, Richard v/d Sande (Wim v/d Wielen), Toon v/d Berge, Jeroen Backx, Maurice Pollemans.

geschreven door: Mediumvisor