Kapelle 2 – S.K.N.W.K. 2(B) 3-1

Ook 2e duel S.K.N.W.K. 2 verloren in bekertoernooi

S.K.N.W.K. 2 heeft ook haar 2e wedstrijd in het K.N.V.B.-bekertoernooi niet weten te winnen. Nu was Kapelle 2 met 3-1 te sterk voor de blauw/zwarten.

S.K.N.W.K. 2 begon heel voortvarend en had het eerste half uur het beste van het spel. Echter zoals eigenlijk ook vorig seizoen al bleek, het ontbreekt een beetje aan de afwerking/kansen. Zodoende kon het overwicht niet worden uitgedrukt in doelpunten.

Zo’n kwartier voor het einde van de eerste helft komt de thuisploeg wat beter in het spel. Zij maken wel gebruik van het overwicht en zorgen ervoor dat ze met een 1-0 ruststand om de thee kunnen.

S.K.N.W.K. moet in de rust dan noodgedwongen al 3x wisselen. De licht geblesseerden, Emiel Pollemans, Toon v/d Berge en Jeroen Backx verlaten het veld. Maurice Pollemans, Rob v/d Sleen en Jurgen van Vossen komen voor hen in het veld.

In de 2e helft is het een open wedstrijd. Nadat de thuisploeg eerst op 2-0 komt, is het A-junior Martijn Backx, die zijn prima optreden (net als afgelopen zaterdag overigens), beloond met een treffer. Hij omspeelt keurig netjes zijn tegenstander en met een geplaatste bal verrast hij doelman van Kapelle net onder het latje, 2-1.

Helaas worden diverse steekballen van S.K.N.W.K. soms wel, maar som ook niet terecht afgevlagd en gefloten, waardoor er weinig kansen meer zijn voor de Nieuwerkerkers. Frank Boere krijgt nog een prima schietkans, maar hij mikt te hoog.

Als tot overmaat van ramp vlak voor tijd een handsbal van Kapelle 2 binnen de 16 (de speler heeft de bal minimaal 2 seconden klemvast!!) niet wordt bestraft valt er heel weinig eer aan te behalen.

Omdat Kapelle 2 nog 1x weet te scoren in de 2e helft, wordt het een geflatteerde 3-1 nederlaag voor S.K.N.W.K. 2.

A.s. zaterdag is het weer een hele puzzle om aan voldoende spelers te komen. Gelukkig ook nu nog maar een bekerwedstrijd. Om 12:30 uur is Duiveland 2 de tegenstander op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk.

Volgende week zaterdag, 4 september, start de competitie met een thuisduel tegen D.F.S. 2.

S.K.N.W.K. 2: Koen de Jonge, Martijn Neele, Jurjen Vermeer, Emiel Pollemans (Jurgen van Vossen), Martin Huisman, Frank Boere, Martijn Backx, Tonny v/d Berge (Maurice Pollemans), Jeroen Backx (Rob v/d Sleen), Kees-Jan van Nieuwenhuize, Erwin Nelissen.

geschreven door: Mediumvisor