S.K.N.W.K. A1 – Smerdiek A1(B) 2-4

Op maandag 6 september speelden we om half 7 tegen Smerdiek A1. We waren allemaal goed gemotiveerd en hadden er zin in. Na de warming up deden we een paar lekkere pass- en kaatsoefeningen.

De eerste helft begonnen we goed, de combinaties liepen goed en waren we veel in de aanval. De eerste goal viel aan nieuwerkerkse zijde door een schot van de rechterkant, die in de rebound werd binnengetikt. Toen kwam helaas de 1-1, maar we pikten het goed op, we gingen er weer voor. Via een goede aanval door het midden belandde de bal door een goed geplaatst schot in de goal. We gingen met een 2-1 voorsprong de rust in.

In de rust werd de opstelling iets gewijzigd, en we konden weer. De 2e helft begon minder. Er was te weinig aansluiting van het middenveld, we vertrouwden te veel op de lange bal van achter. De opbouw liet ook te wensen over. De 2-2 werd na 10 minuutjes gescoord. Helaas lieten we toen onze “koppies” hangen en speelden we niet meer zoals het in de 1e helft ging. Uiteindelijk werd het een 4-2 voor smerdiek.

Ik denk dat het belangrijkste voor ons is, dat we meer opbouwen, en minder de lange bal spelen. Als er tegen ons gescoord word, moeten we er gewoon weer keihard voor gaan.

geschreven door: Bernardo Verweij