W.I.K.’57 – S.K.N.W.K. F2(C) 1-17

Na een fijne vakantie mochten onze jongens van F2 vorige week weer gaan trainen, onder een nieuwe trainer: Martijn! Ook hebben we 2 nieuwe F-jes: Jasper en Lisa.
Na twee trainingen mochten zij vandaag tegen WIK hun eerste wedstrijd gaan voetballen. In tegenstelling tot vorig seizoen waren onze F-jes nu niet een kop kleiner maar een kop groter dan hun tegenstander! De eerste helft begon goed, en binnen de minuut stond het 0-1 dankzij Jelle. Daarna vlogen de goals bij het kleine keepertje van WIK rond zijn oren. Alhoewel hij er een paar ook goed pakte. Na de pauze gingen ze op dezelfde voet verder, ook kregen ze één tegendoelpunt, een sportief gebaar naar de kleintjes uit Kerkwerve
Het overspelen naar elkaar werd zo nu en dan geprobeerd, de ene keer beter dan de anders.
Met al is F2 dit seizoen goed begonnen met 17 goals, doelpuntmakers: Max, Jelle, Jasper, Kai, Jeffrey, Ruben en Mika!