Bruse Boys F3 – S.K.N.W.K. F2(C) 9-0

Om 09:15 uur moesten onze jongens en meisjes aantreden tegen de boys.
Na een flitsende start van de boys keken onze toppers al snel tegen een 0-1 achterstand,onze keeper Thomas was kansloos tegen dit schot.
Na een paar mooie schoten van Max konden de boys counteren en ook onze laatse man Jeffrey kon deze niet onschadelijk maken dus 2-0.
De kansen gingen op en neer en helaas kon Kay een mooie kans niet verzilveren en weer een uitbraak van de boys en jawel 3-0.
Toen ging het gevecht verder op het middenveld waar onze dames Lisa en Nene de rug recht hielden alleen de boys waren sluwer en maakte de 4-0.
Na de aftrap ging onze speedy Ruben er vandoor dit leek een mooie counter van ons, alleen de keeper stond in de weg en na een verre uittrap en de bal lag er aan de andere kant in 5-0.
De wedstrijd bleef toch zeer spannend want onze bikkels gaven de moed niet op ook toen het 6-0 en 7-0 werd.
Na de rust kwamen we nog beter in het spel en de kansen waren voor ons,Jasper miste net het doel
Ook gingen er nog 3 ballen op de paal.
De boys kwamen niet meer door onze verdediging,Jurre en Jeffrey hielden de spitsen van de boys tegen en paste de bal vaak naar Mike die deze ballen goed naar de spitsen schot.
Toch volgende er nog 2 schoten die onhoudbaar waren voor onze keeper Jelle
Helaas verloren we met 9-0 maar onze helden hielden hun hoofd omhoog en zeiden gelijk dat ze volgende week wel gingen winnen.
Jongens en Meisjes goed gevoetbald en jazeker volgende week winnen we weer.

geschreven door: trotse supporter