Heinkenszand 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 4-4

In de derde minuut 1-0 voor Henkenszand.In de 7de minuut1-1.Slecht wegwerken van H-Zand.Uit corners kwamen na een tweede voorzet beide goals voor de elftallen.De voorzet kwam van Stefan Vermeer en de goal van Leon Goedegebure. In de 22ste minuut toch weer een achterstand. Een hard schot stuitte van de lat achter de doellijn. Althans dat beweert de assistent scheidsrechter van SKNWK. Hij vlagde voor een doelpunt, wel een beetje dom. Want zo niet dan komen de jongens met een overwinning naar huis. 24ste minuut vrije trap SKNWK maar hoog over. Dan vrije trap H-Zand maar het schot werd geblokt.In de 36ste minuut werd het 2-2. Opgezet op links van Timo Verkaart naar Steven Vermeer ja wie anders. Met zijn enorme snelheid en z`n fantastische voorzet was het Wilco de Valk die de bal met gemak hoog in de touwen trapte.Maar toch weer enkel problemen voor Stefan. Maar twee voorzetten van hem en evenzoveel doelpunten. De eerste helft zijn de ploegen even sterk, alleen de thuisclub had meer schietkansen van ver. Tweede helft Oleg Bondarenko voor de supersnelle Stefan Vermeer. In de 47ste minuut vrije trap maar in vrije positie naast gekopt door Timo. De onzekerheid sluipt na rust toch weer in de ploeg uit Nieuwerkerk.Slecht uitverdedigen, geen rugdekking,hopeloos overplaatsen, teveel op afstand van de direkte tegenstander bracht de ploeg in grote problemen. Dus werd het in de 57ste minuut 3-2. En de tijd daarna kans op kans voor H-Zand. In de 70ste minuut komt er na een slappe overtreding een penalty voor de gastheren. En dan komt SKNWK op een hopeloze achterstand van 4-2. Blessure voor Robert Padmos, maar het valt toch mee.Steven Padmos voor de zwak spelende Martijn Rentier.Uit een verre trap uit het achterveld komt de bal bij Wilco de Valk, Hij omspeelde twee man kwam voor de keeper en scoorde beheerst zijn tweede van de middag. In de 85ste minuut dus 4-3.En met nog vijf minuten te gaan schudden de mannen het hopeloze van zich af.Keer op keer gingen ze in de aanval, terwijl de tegenstander veel fouten maakte op het middenveld. En wat deed SKNWK, zij maakten het speelveld kleiner zij rukten op tot de middellijn.En dat brak H-Zand op. Nu was het hun beurt dat ze de bal niet meer wegkregen. En in de 89ste minuut werd een assist van Steven Padmos door zijn broer Robbert in de linkerbovenhoek geprikt.Dat betekende een eindstand van 4-4.Volgende week thuis tegen Nieuwland.De promovendus wil direkt absoluut voor een periodetitel gaan. Nu mannen van SKNWK prettige training en zaterdag er voor gaan.