S.K.N.W.K. 2 – S.S.V. ’65 3(C) 5-0

S.K.N.W.K. 2 poetst zeperd weg

Na het debacle van vorige week in en tegen Yerseke 2 (6-0 verlies!), waar genoeg over gezegd en geschreven is, poetsten de mannen van S.K.N.W.K. 2 het geschonden blazoen weer op. Kind van de rekening was S.S.V. ’65 3. Zij werden met uiteindelijk 5-0 huiswaarts gestuurd.

Al binnen 3 minuten had topscorer van S.K.N.W.K. Jeffry Visser zijn totaal met 2 kunnen en moeten verhogen. Echter schoot hij twee keer naast i.p.v. in het doel. Het was Jacky de Bruine die de score wel opende deze middag.

Na een goede aanval over links gaf Martin Huisman de bal eigenlijk te hard voor. Middels een gelukje werd de bal geremd en kon Jacky de Bruine de 1-0 tegen de touwen schieten.

Dat het hierbij bleef voor de rust had toch echt te maken met de scherpte bij S.K.N.W.K. 2.

In de 2e helft werd het via Martin Huisman schitterend 2-0. Een goede aanval over de rechterkant zorgde ervoor dat A-junior Jeroen Backx een prima voorzet afleverde. Huisman kon vanaf randje 16 de bal ‘in één tijd’ netjes in het mandje deponeren, 2-0.

Hiermee was, met alle respect, het verzet van ‘de oudjes’ van S.S.V. ’65 3 gebroken. Kees-Jan van Nieuwenhuize gaf een prima assist op Jacky de Bruine die de 3-0 aantekende.

Jeffry Visser wist ook vandaag toch nog te scoren. Na een goede pass van Kees-Jan van Nieuwenhuize omspeelde hij netjes de keeper en schoot de bal binnen. Echter via een ‘gaatje’ in het net ging de bal toch weer uit het doel. Gelukkig was referee Ceedee erg scherp en keurde de treffer uiteraard goed.

Het slotakkoord was voor Martin Huisman. Via de binnenkant van de paal bracht hij de eindstand op 5-0. Een simpele en terechte overwinning voor S.K.N.W.K. 2.

Dank aan de A-junioren Jeroen Backx, Peter Spitholt en Rob v/d Sleen (die alle drie een prima indruk maakten). Verder scheidsrechter Cees Dalebout en assistent-scheidsrechter Fernando Bom (die erna ook nog bij het 1e ging vlaggen)! Zij beleefden een heerlijk en rustig middagje op veld 2.

S.K.N.W.K. 2: Koen de Jonge, Frank Boere, Jurjen Vermeer, Kees-Jan van Nieuwenhuize, Peter Spitholt (Rob v/d Sleen), Steven Padmos (Remco Veenboer), Martin Huisman, Tonny v/d Berge, Jeffry Visser, Jacky de Bruine, Jeroen Backx.

geschreven door: Mediumvisor