Colijnsplaatse Boys 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 6-2

Na 50 seconden 0-1 door Wilco.Oorzaak een vermeende penalty.Maar de Boys lieten zich daar door niet van de wijs brengen. Zij deden er nog een schepje bovenop en met de rust was het al 4-1 voor de thuisclub.En SKNWK putte uit dat cadeautje geen moet om goed verder te gaan.Een lichtpuntje was Martijn Backx. Hij staat nu op de juiste plaats op het middenveld. Maar op rechts zou hij ook goed uit de voeten kunnen. Hij was de eerste in de eerste helft die de bal breed durfde te leggen. Wat echter niet wil zeggen dat men echt aanvalde. Hij kreeg te weinig steun van zijn makkers.Dus werd de bal veelal een prooi voor de tegenstander. Ja de verdediging was weer een gatenkaas. De organisatie klopt voor geen meter. Elke keer liep er eentje vrij van de Boys. Al voor de negende keer ontbreekt het inzicht. Het is net of er een paar jongens bij lopen die met hun soort voetbal te kennen geven, zo van:laat mij maar in het tweede voetballen.Zij hebben totaal geen inzicht hoe ze een voorwaartse af moeten stoppen. En als dat dan per ongeluk gebeurt, plaatsen ze ook nog flink mis.Dus 4-1 met de rust.En dat gat werd in de 50ste minuut ook al 5-1. En toen kwam SKNWK er keer op keer uit. Was het in de eeste helft Martijn Backx die het balletje in de breedte speelde, Nu gingen ze dat allemaal doen wat resulteerde in balbezit. En dat niet alleen. Ze creeerden aardig wat kansen. Uit een vrije trap vanaf de achterlijn werd het 5-2 door een kopbal van Wilco. Dat spelletje van in de breedte bracht de jongens zeven keer in schietpositie. En zo moet er gevoetbald worden. Nu werd er maar 1keer uit gescoord. Later volgen er zeker meer doelpunten.Als de buiten spelers de bal op de middellijn op moeten halen, dan stichten ze minder gevaar, dan wanneer ze minder ver terug moeten. Conclusie het middenveld moet verder doorgaan.En dan de buitenspelers aan het werk zetten.Voor de statistieken werd de eindstand 6-2.