Kloetinge 4 – S.K.N.W.K. 2(C) 2-1

S.K.N.W.K. 2 moet meerdere erkennen in Kloetinge 4

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 2 de topper tegen Kloetinge 4. Op het hoofdveld van Kloetinge ontspon zich een aardig duel met na 90 minuten de thuisploeg als verdiende winnaar.

De wedstrijd was nog maar een paar minuten uit en de bal lag al in het netje. Laatste man Martijn Neele van S.K.N.W.K. zat mis en gaf de spits van Kloetinge vrije doortocht naar keeper Koen de Jonge. Simpel werd de 1-0 gescoord.

Neele herstelde zich daarna en zorgde zelf voor de 1-1. Een vrije trap van Tonny v/d Berge kwam bij de 2e paal. Daar was Neele vrij gekomen van zijn directe tegenstander en kopte schitterend uit een moeilijke hoek binnen, 1-1.

Neele had ook de 1-2 op zijn schoen. Een prima diepe bal van Tonny v/d Berge zorgde ervoor dat hij alleen kon doorgaan. Echter was de controle er net niet en strandde deze kans in schoonheid.

Vlak voor de rust een doelpunt aan de andere kant. Een voorzet vanaf de rechterflank werd door alles en iedereen gemist en kon bij de 2e paal worden binnengeschoven, 2-1. Hiermee gingen beide teams rusten.

In de 2e helft had S.K.N.W.K. weinig meer in te brengen. De spitsen Jeffry Visser en Maurice Pollemans konden niet in stelling worden gebracht.

Opnieuw Neele was dichtbij een doelpunt voor de blauw/zwarten. Een half volley verdween helaas over het doel. Aan de andere kant nog enkele kansen voor de thuisploeg, maar zelfs een prima balletje breed werd niet op waarde ingeschat.

S.K.N.W.K. had nog wel een strafschop moeten krijgen toen een voorzet duidelijk in de 16 met de arm tot corner werd verwerkt. Helaas wilde de scheidsrechter niets weten van hands.

Op het laatst nog wat tumult als er vanuit de dug-out van S.K.N.W.K. iets wordt geroepen, wat niet kan. Gelukkig hebben beide aanvoerders en de scheidsrechter dit goed opgelost en waren de gemoederen redelijk snel geblust. Zo eindigde deze verder zeer leuke en sportieve wedstrijd in een overwinning voor de thuisploeg. Al had op het laatst de voorzet van de moegestreden A-junior Jeroen Backx een beter lot verdient, want dan had een puntje er misschien nog wel ingezeten.

Kloetinge 4 gaat waarschijnlijk met Z.S.C. ’62 2 (overigens aankomend weekend de tegenstander van S.K.N.W.K. 2) uitmaken wie zich kampioen mag noemen van de reserve 3e klas. De kampioensaspiraties van S.K.N.W.K. 2 kunnen voorlopig eventjes de ijskast in.

Al met al kunnen de blauw/zwarten toch terug kijken op een prima wedstrijd. Met opnieuw een aantal spelers van S.K.N.W.K. 3 en de A-junioren (dank aan Maupert, Dommel, Sik, Martijn Kik en Jeroen) werd tegen een sterke tegenstander toch heel goed partij gegeven.

S.K.N.W.K. 2: Koen de Jonge, Martijn Neele, Jurjen Vermeer, Frank Boere, Kees-Jan van Nieuwenhuize, Jeroen Backx, Martin Huisman, Tonny v/d Berge (Jurgen van Vossen), André Kik (Martijn Kik), Maurice Pollemans, Jeffry Visser.

geschreven door: Mediumvisor