S.K.N.W.K. 1 – `Heer Arenskerke 1(V) 5-0

Eindelijk weer eens een zege voor de Nieuwerkerkers. Het werd tijd om het blazoen eens wat op te poetsen. Het werd mooi 5-0, maar het leverde helaas geen punten op met deze oefenwerstrijd. Na toch weer aardig wat balverlies, kwam SKNWK met een aanval over vier schijven in de 31ste minuut op een 1-0 voorsprong.Stefan Vermeer mocht de laatste trap geven en de bal rolde bij de rechter paal in het zijnet. Tot aan die tijd was het vertoonde spel er nog niet naar. Maar Stefan Speelde een hele voortreffelijke wedstrijd.Alleen tegen een sterkere tegenstander zal hij van de zijlijn sterk naar binnen moeten zwenken om zijn direkte man te passeren.In de 39ste minuut werd het ook 2-0 door Robbert Padmos.Op zijn bekende manier soleerde hij de hele verdediging van Arenskwerke voorbij om dan van dichtbij diagonaal de bal bij de linkerpaal binnen te tikken. Even later schiet Stefan na een mooie aanval op de lat. Rust stand 2-0. In de eerste helft gaven de drie oudere spelers nl Neele Achterin, Goedegebure in het midden en de Valk voorin aanwijzingen aan de jongeren.Die drie zien van tevoren waar ze naar moeten plaatsen. En de jongeren moeten niet alleen de blik vooruit bepalen maar ook opzij durven spelen.En als je een vaste trap hebt zoals Martijn Neele dan mag je ook proberen Wilco te bereiken.Direkt in de tweede helft pracht aanval maar hoog over geschoten door Stefan. Uit een Prima voorzet aan de rechter kant door Jeffry Visser Scoort Wilco de 3-0 dat was in de 49ste minuut.SKNWK dringt aan en dat hebben we lang niet gezien.Zou het door de mooie voorsprong komen? Feit is in iedergeval dat verschillende verdedigers voor hun man kwamen.Vooral Timo Verkaart kreeg dat aardig voor mekaar. Uit een serie vrije trappen nu door Leon Goedegebure genomen werd het 4-0.En dan plaatst Wilco vanaf rechts de bal voor doel en Stefan schoot de bal mooi in het net.Het was z`n tweede deze middag.Een openbaring was ook de ingevallen Jeffry Visser.Als hij op snelheid ligt produceert hij ook nog een goede voorzet.Ja waar praten we nog over. Hij is weer blessure vrij en speelt weer de sterren van de hemel als vroeger.Volgende week de return tegen Veere.Als de opstelling en de instelling van alle spelers is zoals vanmiddag in de tweede helft, zijn er zeker kansen, ook al heeft SKNWK thuis met 3-0 verloren.Er lopen nu vijf jongens in die een wedstrijd kunnen beslissen en daar wachten we op.