S.K.N.W.K. E2 – R.C.S. E 5(C) 0-13

Zaterdag 26 Februari, de dag dat aanvoerder Daan z’n moeder 35 jaartjes werd. Dit konden we helaas niet vieren met een overwinning. De tegenstander van vandaag was net als vorige week iets beter. Ondanks de goed leidende scheidsrechter was de ruststand 0-7. Met iets beter overspelen van ons hadden we er makkelijk 3 kunnen maken.
De tweede helft precies dezelfde als de eerste, alleen met nog meer regen. Weer een aantal mogelijkheden van onze kant die er niet ingingen, terwijl de kansen van RCS allemaal doel troffen.
Het regende vandaag dus water en doelpunten. Gelukkig waren de douches lekker warm…
En jongens..! volgende keer wat beter op letten als de trainer of leider iets uit legt tijdens de rust of op trainingen, daar wordt je ook een betere voetballer van.

Scheidsrechter: Martijn Backx
Toeschouwers: 1e helft 16, 2e helft ook 16
Kaarten: 1x geel voor RCS na een grove overtreding op Wouter.

geschreven door: Peter