Nieuwland 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 0-6

Op een regenachtige middag was het voor het SKNWK-kamp een en al vreugde, na een verpletterende overwinning op Nieuwland 1. Een overwinning die recht deed aan het goede positiespel van SKNWK. Met een beetje geluk hadden ze er wel 10 kunnen maken. Maar goed het resultaat mag er zijn en de thuisclub had niets in te brengen.En al helemaal niet toen Wilco de Valk de tweede penalty in de 49ste minuut verzilverde. Al in het begin ging SKNWK in de aanval. Maar even later ook Nieuwland. Wat een kans voor Wilco maar de hoek was te moeilijk.Sander Uil gaf hem een doorloop bal maar hij schoot in het zijnet.Alweer een aanval met schot van Leon Goedegebure, maar het ging over. Nu mocht de thuisclub ook op doel schieten,maar zonder gevaar.Sander is snel dus de medespelers moeten zich daar aan aanpassen. Nu een aanval maar de scheidsrechter breekt hem af in nadeel van SKNWK. En even later weer terug gefloten terwijl Wilco op weg was naar de keeper.Met nog steeds de eerste helft, is het kans op kans voor SKNWK.Er zit meer in voor de bezoekers. Corner voor Nieuwland,geen gevaar.Erik Maliepaard pakt de bal na een schot.Blessure voor Stefan Vermeer. Daar komt Steven Padmos er voor in.Derde corner N.L. Timo Verkaart geblesseerd maar kan er in blijven. Robbert Padmos werd door de keeper onderuit gehaald.Dus penalty die werd door Wilco in een goal omgezet. En de keeper kreeg geel.Dat alles was in de 32ste minuut.Ruststand (0-1)vooraf gegaan door de vierde en vijfde corner voor N.L.Ook kreeg SKNWK nog een vrije trap aan de rand die niets opbracht en toen gingen ze om de thee.Zesde corner voor N.L.En dan werd de tweede penalty gescoord door Wilco en was een speler van N.L er al uit met rood, wegens hands. Robbert mist de derde en de vierde.Maar dat maakt hij later dubbel en dwars goed.Want in de 66ste minuut scoort hij de (0-3). En in de 73ste minuut maakt hij (0-4).Dat was nog eens een doelpunt hoog in de touwen van afstand. Hiervoor werd de bal opgebracht door Jeroen Backx. In die tussentijd mist Oleg Bondarenko twee keer alleen voor de doellijn van een meter of zes.Jeroen was er in voor Leon Goedegebure. En Kevin Duinhouwer kwam er in voor Oleg.Maurice Hart had niet veel meer te vlaggen de tweede helft.En dan maakt Robbert z`n derde en een minuut voor het einde z`n vierde van de middag.Eindstand (0-6) voor SKNWK,en dat was niet geflatteerd.

geschreven door: Een Supporter